Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Hepibörszdéj, Bömbi!

2011. szeptember 07. 08:14, házisárkány komment

Ha már Boriszt is felköszöntöttem itt, a blogon, úgy illik, hogy a nagyfiúról, Bömbiről se feledkezzek meg. Őfelsége ma hétéves!

Kétökölnyi gombóc volt, amikor elhoztuk Ürömről. Ültem a barátnőm autójában az anyósülésen, ölemben a csöppséggel, életem első cicájával, és kétségek rohantak meg. Biztos, hogy jól döntöttem, amikor egyedül bevállaltam egy élőlényről való gondoskodást? Milyen mamija leszek neki? Biztos, hogy ő pont hozzám akart kerülni?

Akkor Bömbike elkezdett dorombolni. És akkor már tudtam, éreztem, hogy igen, életemben ilyen jó döntést még nem hoztam...

Az elmúlt hét évben soha, egy pillanatra nem bántam meg, hogy megmacskásodtam. Családunk azóta kiegészült egy csodás pasival és még egy tüneményes cicával, és biztos, hogy még további állatok is érkeznek majd az életünkbe, de számomra mindörökre Bömbi marad az ELSŐ cica, akinek különleges helye van a szívemben.

Isten éltessen, drága kincsem!

 

fotó cica macska alszik

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (4/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása