Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Nika, az új családtag

2011. december 20. 09:26, házisárkány komment

"Sziasztok!
 
Régebben már írtam a bundás társaságról, jelentem: még egy taggal bővült a csapat.
A kislány Nikita, röviden csak Nika. Ő is tappancsos blöki, mint pajtása, Hektor. Belga és németjuhász keverék. Tisztára úgy néz ki, mint egy zsemleszínű németjuhász, akinek csak a pofijára jutott fekete festék. :D Kb. 2 hónapja van már nálunk. Személyesen mentem érte a szegedi pláza elé, és 1 óra múlva már vittük is kocsiban új otthona felé. Egész úton az ölemben durmolt.
Hektorral való megismerkedése nem volt zökkenőmentes, harci természete megmutatkozott. Morgott, harapott, valószínűleg az ijedtség is közrejátszott. Másnap már elcsitultak a kedélyek, és Hektorral is összehaverkodott. A macskákkal már más volt a tészta, de okos kutya, és ügyesen megtanulta, hogy a cicák családtagok. De csak a két cicát tűri meg: amióta az udvarban tanyázik, a szomszéd macska még csak át sem mert sprintelni az udvaron. Ami nagyon érdekli a kisasszonyt, azok a szomszéd csirkéi, akik szabadon rohangálnak az udvaron. Csak legyen annyi eszük a tyúkoknak, hogy nem dugják át a fejüket a kerítésen. Hektorral közösen szoktak labdázni. Ez úgy szokott kezdődni, hogy Heki jó foxi módjára az arcába dörgöli a labdát, amíg Nika ezt meg nem unja, és kergetni kezdi. Igazi csibészek. Ellopkodják a cipőket, lábtörlőket, legázolják az epret. :D Nemrég vertem le a diókat a fáról, és így a közös diózás rituáléját is megfigyelhettem. Nika 1 hónappal fiatalabb Hektornál, de már most 10 kiló felett jár a drága. Óriási téli bundát növesztettek, öröm belemarkolni. :D Kaptak szép nyakörveket, a meleg házikoszttól meg csak úgy dagad a pocakjuk. Van egy elnyűtt műszőrme kabátom. Kedvenc időtöltésünk, hogy kiülünk a lépcsőre a kabátra, én középre lehuppanok, a kölykök meg körbevesznek. Ki-ki megtalálja a kényelmes pozícióját és horpaszt. A cicák is csatlakoznak ilyenkor. A blökik hátára fekszenek és dagasztanak. Hiába, ahogy jön a tél, mindenki a jó meleget keresi. :D" – írta nekünk Adri.

Köszönjük! Igazán tüneményes a csapat!

fotó kutya macska kölyök néz

Cukifaktor: (5/5)
Szerintetek: (5/5)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása