Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Nálunk lesz idén a kutya világkiállítás

2013. február 15. 10:00, CukiságBlog komment

WDSlogo2.jpgBudapest és Gödöllő lesz a házigazdája a világ legnagyobb éves kutyás eseményének, a kutya világkiállításnak, amelyet május 16. és 19. között rendeznek meg. A kiállításon a tervek szerint több mint 30 ezer kutya szerepel, a szervezők 100-150 ezer látogatóra számítanak a Hungexpón és a gödöllői királyi kastélyban.

A kiállítás mellett számos más programon is résztvehetünk: különféle kutyás bemutatók, interaktív tájékoztató programok és a felelős állattartásról szóló előadások is színesítik a  négy nap repertoárját. Utóbbira nagy hangsúlyt fektetnek, hiszen a 2013-as rendezvény legfőbb üzenete ez. Bemutatkoznak állatvédelemmel foglalkozó magyarországi szervezetek ezen kívül pedig állatorvosi és állatvédelmi konferencián is részt lehet venni.

Természetesen nem csak a kutyabarátoknak kedveznek a szervezők, látható lesz macska- és kisállat kiállítás egyaránt.

Budapest mellett Gödöllőn is várják szeretettel az érdeklődőket, itt számos fajtaspecifikus kiállítást és kutyás sportrendezvényt lehet megtekinteni. A kastélyparkban rendezik meg például a magyar kutyafajták világkupáját, az agár Európa-kiállítást, valamint az angol és ausztrál kutyák közép-európai kupaversenyét.

1_original.jpg

Kutyajó egy program! Bővebb infó ITT

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása