Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Boo, a Facebook sztárja

2013. február 25. 10:46, CukiságBlog komment

Tegnap írtunk egy a megmentőjét ölelgető oroszlánról, aki napok alatt bejárta a közösségi hálót és több tízezer megosztást és lájkot kapott. Nem egyedi eset, hogy egy állat lesz a facebook sztárja, láthattunk már erre számtalan példát.

Boo is egy ilyen kutyus, számtalan rajongója van és a világ legaranyosabb kutyusaként emlegetik. Közel 7 millió rajongót számlál a csoport, amit gazdája hozott létre és aranyos képeket és videót posztol négylábú kedvencéről. 

76084_10151463019993254_774916014_n.jpg

Boo egy pomerániai törpespitz, amely fajtára a hosszabb, sűrű gallérszőrzet jellemző. Mivel neki ez a kis gallér mindig gubancos volt, gazdája beadta egy kutyakozmetikushoz, aki az ollóval addig-addig faragta a fején szőrt, míg egyszerűen lekerekítette azt, így nyerte el a mackós külsejét.

A négylábú 2009-ben jelent meg a közösségi oldalon, amikor a gazdája - aki nem kívánja felfedni ki- és hollétét - rájött, hogy a barátai mennyire szeretik nézegetni a kutyusról készült képeket és videókat. "Először viccnek indult, azonban hamarosan ezrek csatlakoztak naponta" - nyilatkozta a J. H. Lee álnevet használó gazdi a Time magazinnak. Boo-nak már könyve is megjelent, "A világ legcukibb kutyája" címen, ami főként fotókat tartalmaz a kis ölebről. 

kutya boo törpespitz

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása