Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Adj nevet a kisrókának!

2013. április 23. 09:00, CukiságBlog komment

A Budakeszi Vadaspark nemrégiben új lakóval gazdagodott. Sajnos a történet nem olyan vidám, mint általában. Az anyaróka óvatlan volt és halálra gázolta őt egy autó. Egy arra járó szemfüles autós ezt látta, kiszállt a kocsiból, hogy megnézze, túlélte e a róka, de szomorúan kellett megállapítania, hogy őt már nem tudja megmenteni. Az út széli árokban azonban figyelmes lett egy síró hangra, így talált rá a kis szőrgomolyagra, egy nemrégiben született rókakölyökre.

1_15.jpg

A csemetét a Vadaspark egyik gondozója vette szárnyai alá, kecsketejet kap kétóránként, és mikor egy kicsit is magára hagyják jellegzetes síró hanggal hívja "anyukáját". Az égnek meredő szőrszálai, gomb orra, fél centis bajusza, falatnyi lábai és okosan csillogó szemei nagy segítség neki ahhoz, hogy mindenki szívét meglágyítsa, így nagy népszerűségnek örvend. 

A Vadaspark most a "rajongók" segítségét kéri, hogy megtalálhassák a legtalálóbb, legcukibb nevet a kishölgynek, mert ugyanis nőstény rókáról van szó. Leadási határidő május 20., eddig várják az ötleteket a következő címre: budakeszi.vadaspark@pprt.hu, "Róka névadó" tárggyal. A „keresztszülő” egy családi belépővel lesz gazdagabb, így a névadó meg is látogathatja majd a kis Vukot. :)

2_11.jpg

3_9.jpg

Forrás: https://www.facebook.com/budakeszivadaspark

kölyök róka árva Budakeszi Vadaspark

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása