Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

A nap bébije!

2013. május 14. 13:43, CukiságBlog komment

Annyira aranyos, hogy nem tudunk elmenni mellette. Azok a szemek... És úgy az egész jelensége. A nemrégiben született hölgyemény Talise, egy oroszlánfókakölyök, aki a Milwaukee-i Állatkertben jött világra.

1_22.jpg

Mint sok más fajtánál, az oroszlánfókánál is sokszor hiányzik az anyasági készség, így Sonománál, az anyukánál is nagyon kellett figyelni, hogy elkezdi e megfelelően táplálni kicsinyét. Mivel ez sajnos nem történt meg, ezért a gondozók kezdték meg a csöppség táplálását egy speciális formulával, ami helyettesítette az anyatejet. Közben folyamatosan próbálták összeszoktatni az anyukát Talisével, a kislánnyal, és úgy néz ki, ez sikerült is. Anya és lánya között erős kötelék alakult ki, éjjel-nappal hangosan beszélgetnek egymással, ez is annak a jele, hogy a létfontosságú kapcsolat létrejött kettőjük között.

2_17.jpg

3_13.jpg

4_12.jpg

5_6.jpg

kölyök született oroszlánfóka

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása