Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Vászonra varázsolt állatságok

2013. május 21. 11:03, CukiságBlog komment

Egy kis festészettel indítjuk a hetet, hiszen nagyon érdekes és aranyos alkotásokra leltünk. Biztos mindenkinek ismerős gyerekkorából az az élmény, mikor csak belemártottuk az ujjunkat a festékbe és azzal maszatoltunk egy papírlapon. 

3_17.jpg

Iris Scott megmaradt a festészet ezen szintjén, azonban ezt elég profi módon csinálja. Ujjaival elképesztő festményeket alkot, és az alábbi képeken is látható, hogy szinte életre kelnek ezek a művek. Hogy miért is van erről szó ezen a blogon? Természetesen köze van az állatokhoz, hiszen a négylábú kedvenceinket is előszeretettel örökíti meg a Taiwanon lakó művésznő.  

A képek ITT meg is vásárolhatóak. 

1_30.jpg

2_23.jpg

4_15.jpg

5_10.jpg

6_7.jpg

kutya festészet kézzel festett iris scott

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása