Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

A net új sztárja a fotogén mopsz

2013. július 18. 10:39, CukiságBlog komment

Másfél éve egy 23 éves amerikai fotós, Jeremy Veach örökbefogadott egy akkor még csak 8 hetes kis turcsiorrú négylábút. Norm, a mopsz mára már igazi sztár lett a világhálón, köszönhető ez gazdija művészi beállítottságának. Mióta együtt vannak, Jeremy hűen dokumentálja a kutyus mindennapjait, nincs olyan nap, hogy ne töltene fel róla egy újabb képet az Instagramra. 

1_22.jpg

A fotósnak azóta már 40.000 követője van, sokan kíváncsiak, hogy épp aznap mivel rukkol elő a kutyus. A képek népszerűsége nem csak annak köszönhető, hogy egy végtelenül cuki négylábúról van szó, hanem annak is, hogy a fotók formabontóak, a megszokottól eltérő beállításokat használnak, sok kép olyan, mintha Norm saját magát fotózná. 

Mi kiválogattunk párat, de kövessétek Ti is őket ITT, megéri!

4_1.png

5.png

2_17.jpg

3_14.jpg

6.png

7.png

fotó kutya mopsz norm instagram jeremy veach

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása