Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Egy vak kisveréb története

2013. szeptember 10. 12:00, CukiságBlog komment

Igazán csodálatos történetre bukkantunk, amit meg is osztunk Veletek, reméljük sok ilyen ember él köztünk, aki fáradtságot nem sajnálva segít egy kis állatkán. A veréb történetét megmentője írta le és fotózta végig az esetet.

0_8.jpg

Egy viharos estén az erkély alatt találtak rá a vak madárkára, aki láthatólag le volt gyengülve és nem sok életjelet adott már szegényke. Megsajnálták, hazavitték és egy kartondobozban elszállásolták.

1_51.jpg

Reggelre fel is ébredt a kis fióka, ráadásul hangos csipogásba kezdett. Mivel az etetés és a megnyugtatása reménytelennek bizonyult, így kivitték az erkélyre, ahol a kismadár tovább folytatta a kiabálást. Nem is eredménytelenül, hiszen apja, meghallva a hívó szavát, rátalált, és gondos szülőhöz híven meg is etette. A nevelgetést heteken át folytatta, aminek meg is lett az eredménye, a madárka felépült, megerősödött és a megmentőinek és egy állatorvosnak köszönhetően a szeme is meggyógyult. 

2_39.jpg

3_30.jpg

5_19.jpg

Olyannyira életerős lett, hogy már a madárcserepek között bújócskát is rendezett, így eljött az idő, hogy a repülésre is megtanítsa apja. Nem is telt el sok idő, eljött az első nap, mikor a kis madárka szárnyra kelt. Napokig nem látták viszont gazdái, így aggódtak is érte, de három nap múlva visszatért az erkélyre és elaludt az egyik hőn szeretett virágcserepében. 

4_28.jpg

7_16.jpg

Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása