Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Barátság határok nélkül

2013. szeptember 24. 11:40, CukiságBlog komment

Vannak furcsa barátságok állatok között, jó pár példát mutattunk is már Nektek, de egyszerűen nem lehet betelni velük. Sőt, ha egy olyan cuki történetről van szó, mint amit ma hoztunk Nektek. Tegnap már mutattunk egy videót, ahol egy elefánt keltegeti barátját, úgy néz ki, ez a jó kapcsolat a két állat között nem is olyan ritka. Mai főszereplőink is egy fáni és egy kutyus.

0_14.jpg

Bubbles, az elefánt és Bella, a labrador Dél Carolinában élnek és szinte elválaszthatatlanok egymástól. Együtt pancsolnak, pihennek, olykor a kutya mászókának használja óriás pajtását, máskor pedig egy masszázst kap tőle.

Nézzétek meg a képeket és a videót, igazán őszinte kapcsolat van kettőjük között.

3_34.jpg

4_32.jpg

5_23.jpg

2_43.jpg

1_57.jpg

Forrás: http://www.huffingtonpost.com/

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása