Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Állatira szeretlek!

2013. október 22. 11:15, CukiságBlog komment

Lassan közeledik a szeretet ünnepe, vagyis kereken 9 hét és itt a karácsony. Na jó, nem stresszelünk senkit ilyennel, még egyenlőre élvezzük az októberi napsütést és próbáljuk magunkat hitegetni, hogy nem, nem telt el még a nyár. Mindig hangsúlyozzuk, hogy érzéseinket nem csak az év egy napján, vagy az év végi egy hétben kell kimutatni szeretteinknek, hiszen minden egyes reggel, vagy este, vagy csak egy üzenet elég arra, hogy éreztessük a másikkal, fontos nekünk. 

8_16.jpg

Az állatvilág talán tisztább, őszintébb e tekintetben, hiszen nem hitette el velük senki, hogy egy szívecskés lufi kell ahhoz, hogy bizonyítsák érzéseiket. Sokszor megható képek bizonyítják ezt, nézd meg, ha nem hiszed!

4_40.jpg

9_15.jpg

7_22.jpg

6_23.jpg

1_63.jpg

2_49.jpg

3_40.jpg

5_30.jpg

10_9.jpg

érzelem szerelem barátság szeretet állatok őszinte állati

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása