Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Álmosító ez az idő

2013. október 30. 13:30, CukiságBlog komment

Nálunk legalábbis nagyon, alig bírjuk nyitva tartani a szemünket. Sokáig már sajnos nem örülhetünk az októberi "kánikulának", ugyanis közeleg a hidegfront, ami igencsak lehűti az időt. Na de annyira nem bánkódunk, jön ugyanis a december, a karácsony, ott meg inkább szeretnénk hóesést, mint 25 fokot. 

18_1.jpg

Ha valaki frontérzékeny, akkor fejfájással küzd, mások pedig csak nyomottnak, kedvtelennek érzik magukat, leginkább csábító ereje ilyenkor a kispárnának van. Nem csak minket visel meg az időjárás, hanem kedvelt cukiságainkat is, ők is inkább csak aludnának egyet. Nézzétek csak, mekkorákat ásítanak...

3_42.jpg

1_65.jpg

11_5.jpg

5_32.jpg

9_17.jpg

6_24.jpg

4_42.jpg

12_5.jpg

14_1.jpg

16_1.jpg

10_11.jpg

7_24.jpg

Ki bírta ki ásítás nélkül? 

cuki állatok ásít álmos front nyomott ásító állatok

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása