Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Pólyás négylábú

2014. augusztus 05. 10:09, CukiságBlog komment

Ki ne ismerné a megszokott babafotó kliséket, beállításokat?! A legtöbb baba-mama fotós előszeretettel alkalmazza ezeket, és mivel ilyenkor csak a gyermek cukiságára figyelünk, nem is zavar senkit, hogy már ezeregy ilyen képet láttunk.

Jamie Clauss is már számtalan ilyen jellegű képet készített, mikor szomszédaival, a szintén fotós házaspárral, Jan és Chase Renegarral ráuntak a megszokott, kissé unalmasnak ható felvételekre, és egy sokkal viccesebb ötlettel rukkoltak elő. A párnak ugyanis van egy hőn szeretett négylábúja, egy Jack Russel terrier személyében, akit ugyan mindennél jobban szeretnek, de véletlenül sem bánnak vele úgy mint ha a gyerekük lenne.

11_42.jpg

Amellett, hogy a képek fantasztikusak, szerettek volna e jelenségre is rámutatni, hogy manapság hajlamosak vagyunk szeretett háziállatainkat emberi jegyekkel felruházni és úgy is bánni velük.

2_110.jpg

1_138.jpg

7_75.jpg

5_88.jpg

9_61.jpg

3_101.jpg

4_100.jpg

6_75.jpg

10_50.jpg

8_61.jpg

Fotók forrása: countitjoyphotography.com

fotó kutya vicces gyermek jan jamie clauss chase renegar

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása