Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Láss az állatok lelkébe!

2014. szeptember 23. 14:38, CukiságBlog komment

Előszeretettel mutatjuk be egyes fotósok munkásságát, akik az állatvilágot kapják lencsevégre, hiszen ki ne szeretne állatos képeket nézegetni, sőt ha ezt még művészi keretek között is teheti. 

Mai főszereplőnknek is gyönyörű műalkotásokat köszönhetünk, amiket vadasparkokban, állatkertekben készít. Manuela Kulpa, német fotós képeit nézve a védett fajok egy-egy rejtett pillanatába kaphatunk betekintést, igazán közel hozva minket mindennapi életükhöz.

Manuela azt vallja, hogy a képei jelenleg a leghatékonyabb eszköz számára, hogy bebizonyítsa, milyen fontos is a környezetünk, az állatvilág védelme. A fotós az állatok lelkét kívánja lencsevégre kapni, ami az alábbi képeket nézegetve szerintünk maximálisan sikerült.

10_58.jpg

1_146.jpg

7_83.jpg

4_109.jpg

9_69.jpg

2_119.jpg

8_69.jpg

6_84.jpg

5_97.jpg

3_110.jpg

fotó fényképész művészi manuela kulpa

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása