Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

A lovagló macska

2015. január 06. 15:38, CukiságBlog komment

Szeretjük a különleges barátságokat az állatok világában, mert jó példája annak, hogy a barátság nem ismer határokat. Be is mutattunk már jó pár ilyen kapcsolatot nektek, de nem tudunk betelni velük, így ma is egy cukiságfaktorral megtűzdelt kis történetet hoztunk nektek.

Morris és Champy már több mint két éve barátok, nem telik el úgy nap, hogy ne töltsenek együtt egy kis időt. A cicus amikor csak teheti kimegy barátjához és képes órákat a hátán üldögélni, amíg pajtása legelészik vagy sétál. Nagy a szerelem köztük, ez a képeken is jól látható, nem csoda, hogy hamar az internet sztárjai lettek. 

Külön facebook oldaluk is van már, amit ITT tudtok elérni.

6_93.jpg

4_118.jpg

1_155.jpg

2_128.jpg

3_119.jpg

5_106.jpg

7_92.jpg

8_79.jpg

Képek forrása: boredpanda.com

érdekes különös barátság cica macska morris champy

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása