Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Csak a vízbe ne!

2015. július 10. 10:00, CukiságBlog komment

Igaz az idő kicsit lehűlt, de ennek inkább csak örülhetünk, hiszen a hétvégén még így is csodaszép strandidő várható, csak nem fogunk hólyagosra égni a vízparton. Mi személy szerint nagyon szeretünk ilyenkor is kedvencünkkel pancsolni, hiszen a legtöbbjük szeret a vízben játszani, úszni, ő is élvezi, hogy lehűtheti magát.

Na de mi a helyzet azokkal a négylábúakkal, akik nem rajonganak a vizes kalandokért? Na őket nem szerencsés magunkkal vinni vagy erőltetni számukra a vízbemenetelt, hiszen ilyen reakciókat válthatunk ki belőlük. 

jeghideg-a-viz.jpg

fekezz-gazdi-fekezz.jpg

bele-nem-megyek-abba-a-medencebe.jpg

hagyjuk-a-fenebe-a-strandot_-leeegysziii.jpg

haha-megtalaltam-a-kiskaput.jpg

jaaaaaj-futaaaaas.jpg

jeeezusom-vizesek-lettek-a-mancsaim.jpg

nem-olyan-mokas-mint-amilyennek-tunik.jpg

ne-ess-panikba-csak-juss-ki-a-parta-amilyen-gyorsan-csak-lehet.jpg

megtamadt-a-viz.jpg

mar-a-fenekemig-er-a-viz_-valaki-segitsen.jpg

uram-isten-csak-le-ne-essek-innen.jpg

szedj-ki-innen-legyszives.jpg

soha-tobbe-nem-megyek-ki-a-partra.jpg

kutya négylábú víz fél iszony vízes

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása