Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Bréking! El kell nevezni 18 óriáspandát!

2007. január 28. 08:07, mvmv komment

Tavaly nyáron született a 18 panda, akinek most akar nevet adni a délnyugat-kínai Szecsuán-tartományban található Wolong Nemzeti Park óriáspanda-védő kutatóközpontja. A öt-hathónapos állatok születéskor tíz-húsz dekát nyomtak, mára hat-tíz kilóra fejlődtek. A Chinadaily online napilap mind a 18 névtelen félévesről részletes információt közöl és ugyanitt várja a neveket. Akinek pedig sosem elég a pandából, olvasson tovább, vagy látogasson minél gyakrabban a Pandafixre.




fotó panda kölyök

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása