Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Cukicsúcstalálkozó a hidegben

2007. január 31. 08:48, mvmv komment

Előrejelzés Magyarország területére szerda estig: Ma délutántól nyugat felől csökken a felhőzet, majd holnap a több órás napsütés mellett északkeleten többször, másutt csak időnként lesz felhős az ég. Kezdetben többfelé, majd csak északkeleten várható kisebb eső, havas eső, havazás. Az északnyugati, nyugati szelet az északnyugati és középső országrészben sokfelé erős, eleinte néhol még viharos lökések kísérik. Hajnalban délnyugaton foltokban köd képződik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire +2, -3, a legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán általában 5, 10 fok között alakul.





kép nyúl kutya cica jegesmedve hörcsög pocok hideg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása