Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Mégsem romantikus a csikóhal, hanem inkább szexőrült

2007. február 01. 11:04, mvmv komment

 

Mégsem monogám a csikóhal, ahogy korábban a kutatók gondolták, hanem egyenes promiszkuid, írja a Daily Telegraph. Egy brit és német tengerbiológus kutatókból álló csoport kilencven egyedet vizsgálva jutott arra a következtetésre, hogy a csikóhal naponta többször, különböző egyedekkel flörtöl és létesít szexuális kapcsolatot. A kutatók ausztrál, brit és karib-tengeri csikóhalfajokat vizsgáltak, és megállapították, az egyedek naponta huszonöt potenciális partnerrel kerültek kapcsolatba. Az ausztrál nagyhasú csikóhal hím és nőstény egyedekkel egyaránt.

A nemzetközi Csikóhal Projekt fotópályázatának harmadik helyezettje ez az indonéz példány, amit Alexander Mustard fényképezett 2004 március 15-én. A többi csikóhal-versenyző itt látható.

 

fotó hír csikóhal

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása