Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

A lecukibb rajzfilmfigurák 2.: Csizmás Kandúr

2007. március 01. 09:00, mvmv komment

De nem is akármelyik, hanem egy konkrét Csizmás Kandúr, annak is egy konkrét nézése kvalifikálta a legcukibb rajzfilmfigurák sorába. A Shrek második epizódjában szereplő vitézről van szó, aki ellenfelei megtévesztésére a harc előtt aranyos kiscicának álcázza magát. A karakter, ami a filmben Antonio Banderas hangjával szerepelt, annyira felkeltette a filmkészítők érdeklődését, hogy a Dreamworks Animationnál önálló, egész estés filmet kapott. A hírek szerint 2010-ben mutatják be moziját a Csizmás Kandúr: Egy ogre-gyilkos története címmel.



Csizmás Kandúr eredetileg egy európai mese főszereplője. 1697-ben a francia meseíró, Charles Perrault karolta fel és tette világszerte híressé a népmesei történetet. A mesében a szegény molnár halálakor legidősebb fiára hagyja a malmot, a középsőre a szamarat, a legkisebbre a macskát. A legkisebb fiú nem igazán örül,kicsit tart tőle, hogy a macskával együtt éhen hal, de akkor a kandúr megígéri neki, hogy szerencsét hoz. Kölcsönkéri a fiú csizmáját, köpönyegét és kalapját, elindul a királyi palota felé, hogy megszerezze gazdájának a királylány kezét és a fele királyságot. Kalandos útján barátokra és segítőkre talál, aztán persze győz a szerelem, a barátság, és az igazság.

macska rajzfilmfigura

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása