Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Miki mókus, a bozontbajnok

2007. március 13. 10:25, nak komment

A nyugat.hu cikkére, és az abban lévő képgalériára Marcell hívta fel a figyelmünket.

"Szemfényvesztő mókuskölyök kápráztatja el a látogatókat a kőszegi Chernel-kertben. Az apró Mikit és testvérét egy kiránduló találta meg a Királyvölgyben, és ő vitte el őket az Őrségi Nemzeti Park szakembereihez" - írja a lap. "Ha van mellette felügyelet, akkor Miki szabadon mozog az irodaépületben és a kiállítás tárlói között. Egyébként egy tágas ketrecben lakik, ahová önmagától is szívesen visszamegy. Bár Miki teljesen egészséges, szabadon engedni már nem lehet, mivel túlságosan megszokta az embereket, és feltehetőleg a környék mókusfiúi sem néznék őt jó szemmel."

fotó mókus

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása