Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Egyéves ormányos cukiság Thaiföldről

2007. március 14. 16:20, mvmv komment

 Eszter Thaiföldön járt, ahol egyéves elefánttal randizott. A randevú mozgóképes bizonyítéka és a beszámoló itt:

"A videón látható minden idők legcukibb cukija, a kiselefánt. Thaiföld egy szigetén, Koh Chang-on él, a felvétel idején volt 1 éves. Konkrét haja van még, ettől tapintásra olyan mintha egy antik, szakadt, lószőrrel tömött fotelt simogatnánk. (Mivel a bőrét igen jól fogja a kréta, ezt rá is írta a gondozó, aki szintén cuki: kis thai ember nagy mosollyal.) Mellette látható a mamája, aki hihetetlen gyorsasággal nyeli az uborkát, nem úgy a főcuki kölyke, aki szívesebben pattogtatja és játszik vele, és mint bármelyik kölyökállat, hülye hangon követeli hogy foglalkozz vele. Egyébként jól tartják és foglalkoztatják őket, nem kell sajnálni, nincs rossz dolguk. Néha egy-két turist a nagyok hátára ül, olyankor sétálnak egyet de jól elvannak. Hivatalos, természetvédelmi területen létesült elefántrezervátum ez, célja az állatok megmentése" - írja.

videó kölyök játszik elefánt

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása