Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Legyen a gazdája: egy csapatnyi fekete veszedelem

2007. március 29. 19:39, mvmv komment

A kutyák levele a Cukiság olvasóihoz:

Hello! Megszülettünk! Egy (gazdink által) nem kívánt frigy gyümölcsei vagyunk. Anyukánk egy sárga labrador retriever, apukánk ismeretlen. Színünk fekete, itt-ott fehér foltokkal, de ettől eltekintve labrador jegyek fedezhetők fel rajtunk. Nyolcan vagyunk. A nemek aránya kiegyenlített. Március 20-án töltjük be életünk 6. hetét. Anyukánknak és gondos gazdinknak köszönhetően szépen cseperedünk. Már kölyök tápot eszünk, amit már csak néha öblítünk le egy kis anyatejjel. Most, hogy így megnőttünk új gazdit, új családot keresünk, ahol majd sokat játszhatunk és okosodhatunk. Március 20-a után már el is vihet magával az új gazdink, akit már nagyon várunk! e-mail címünk: labibaba@uw.hu

fotó kutya kölyök játszik

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása