Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Ernst: egy maláj kismackó Knut árnyékában

2007. április 14. 07:42, nak komment

Lássuk be: a világ igazságtalan. Miközben mindenki - és bevallhatjuk, hogy köztük mi magunk is - Knut-ot, a berlini állatkert végtelenül kedves jegesmedvéjét rajongja körül, töredéknyi figyelem fordul Knut egyik rokona felé, a nála egy cseppel sem kevésbé aranyos Ernstre.

Szóval itt az ideje, hogy megismerkedjünk a Knuttal egykorú maláj medvével.

A képek április 12-én készültek a berlini állatkertben. Ernst kifutója egyébként nem messze található Knut otthonától, ahova az utóbbi időben tízezrek zarándokolnak el, hogy láthassák a kis állatkerti sztárt.

Ernst is az állatkert új jövevényei közé tartozik, csaknem egyidős Knuttal, csak a kis maláj macit nem hagyta magára mamája, így nem kapott akkora figyelmet, mint fehér bundájú rokona.

Tehát miközben Knut az állatkert legnagyobb marketingfegyverévé vált - ismeretes, hogy az állatkert részvényeinek ára magasba szökött és Knut még a Vanity Fair magazin címlapjára is felkerült - a rendkívül helyes Ernstre csak alig néhány látogató kíváncsi, feltehetőleg ők is csak azért mert épp nem férkőzhettek közel Knut kifutójához.

(Fotó: Clemens Bilan)

fotó állatkert jegesmedve medve kölyök

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása