Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Jobban van Knut: a szemfoga miatt voltak fájdalmai

2007. április 17. 14:57, mvmv komment

Jobban van Knut, a berlini állatkert négyhónapos jegesmedvebocs-sztárja, így egynapos elzártság után ismét mutatkozhat a közönség előtt, igaz, egyelőre naponta csak kétszer egy órára. Mint Andre Schüle, az állatkert orvosa kedden közölte, a jegesmedve ismét élénk, úgyhogy ismét kiengedik a kifutóba, bár elővigyázatosságból továbbra is antibiotikumot kap. Előző nap azért zárták be a ketrecébe, mert levert volt, és megállapították, hogy pofájának egyik része fáj. Szerencsére nem betegség okozta ezeket a tüneteket, hanem az, hogy jön az egyik szemfoga. Az orvos szerint még látható egy kis daganat a 15 kilós állat fején, de mivel állapota egy nap alatt lényegesen javult, úgy döntöttek, újra kifutójába engedik. (via MTI)

hír állatkert jegesmedve

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása