Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Rara, a búvárszivattyú

2007. április 21. 13:23, nak komment

"A képen Rara, egy 3 éves elefántlány látható. Ő egy thaiföldi szálloda lakója- a vendégek legnagyobb örömére! Reggelente a lobbynál található meg, mindig készen egy kis közös játékra, sétára és persze mindenekfelett evésre!" - írja Judit levelében.

"Délutánonként pedig szívesen úszkál a tengerben a vendégekkel együtt. Ilyenkor fel lehet ülni a hátára, amire ő lelkes víz-spricceléssel válaszol, majd vígan ledob magáról. A képeken épp a napi fürdője után látható, amikor is legnagyobb örömére felfedezett egy homokba ásott gödröt tele sárral amit felszívattyúzott és boldogan fröcskölt a cukiságától olvadozó nézőközönségre. Illetve megpróbálta behajtogatni magát a gödörbe, nem túl sok sikerrel..."

fotó kölyök elefánt

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása