Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Fenékpusztai bagolygyerekek

2007. április 25. 08:45, mvmv komment


Macskabagoly-fiókákat mentettek meg az Magyar Madártani Egyesület Fenékpusztai Madármentő Állomásán. Az öt magatehetetlen bagolyfióka még március végén került a mentőállomásra, amikor a Zala megyei Gelsén fakivágáskor kipottyantak egy odúból. A macskabagoly közepes nagyságú bagoly, tollfülek nélkül. Hangja kísérteties huhogás, amit decemberben és januárban hallat leggyakrabban. A macskabagoly éjszaka jár zsákmány után, de néha sütkérezik az odú előtt, vagy erdei házak kéményén. Középhegységi erdők, ártéri erdők lakója. Védett faj, természetvédelmi értéke 50 000 forint.


fotó hír bagoly kölyök

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása