Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Szemétevő, csontevő mókusok Londonból

2007. április 29. 10:11, mvmv komment


"A kislánymókus legnagyobb megdöbbenésünkre gyümölcsösjoghurt fan (erről a küzdelemről szól néhány fotó), a kisfiú mókus pedig imádja a csontot. Ezt az őszi hálaadási pulyka elfogysztását követő napon sikerült feldefeznünk, miután kitettük a csontokat, s azok 10 percen belül eltűntek. A szilvafán leltünk rájuk másik falánk mókusunk társaságában - aki először megpróbált úgy tenni, mint aki azt sem tudja, miről van szó, aztán persze nem bírta sokáig és rávetette magát a csontokra" - írja Katica, aki saját magát mókusfanként aposztofálja.


fotó mókus

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása