Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Pöti cukiságok Párizsból

2007. május 04. 20:10, ge komment

Bár a francia nyelvben nem találtunk megfelelő kifejezést a cukiságra, szerkesztőségünk nyaralás alatt készült képeivel most mégis bebizonyítjuk: Párizsban is vannak elbűvölő kutyatekintetek és gyömöszölni való macskaállatok. (És elnézést, van kifejezés is: mignon. Jelentése bájos és édes, épp mint az olvasó aki segített. Köszönjük.)


Elsőnek a Shakespeare & Company könyvesbolt fekete kandúrját mutatnánk be, aki nem csak koromfekete bundájával és arányos termetével, de méltóságteljes ábrázatával és visszafogott viselkedésével is elbűvölt minket. Róla nehéz elképzelni hogy valaha is gombolyagot kergetett, azt annál inkább, hogy szabadidejét szonettek olvasásával tölti.

A következő fotón a Sorbonne egyetemi tankönyvbolt kutyájának szomorú ábrázatát figyelhetjük meg. Említést érdemel még a fegyelmezett, szigorúan a küszöbön belüli állás is, melyet semilyen körülmények között nem módosított, igaz bemenni nem akartunk.



Bár a fényviszonyok nem tökéletesek, nem tudjuk kihagyni a Láb Nélküli Eb bemutatását. A La Defense negyed egyik, szobrokkal díszített szökőkútjában hűsölt, az ott töltött fél óra alatt végig mozdulatlanul. Csendesen szemlélődött a a felhőkarcolók tövében, talán még most is ott áll.

Köszönjük a párizsi vendégeink közreműködését, au revoir!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása