Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Döbbenet! Knut nem is fehér!

2007. május 10. 08:25, mvmv komment

Exkluzív információkat szerzett a Cukiság a világ legismertebb személyéről, Knutról. Olvasónk Berlinben járt, ahol rájött, hogy a jegedmedve nem fehér.

"Kétségtelenül igazi cuki, és a közel százméteres sor ellenére megérte. Figyelemreméltó ugyanakkor, hogy nem hófehér, sokkal inkább porszürke, azoban a gondozója folyamatos püfölése hatására porolódott, mint egy szőnyeg. Cukiságára hatalmas iparág épül, polónyomók, virsliárusok, plüss-jegesmedve gyártók, biztonsági őrök kenyerét biztosítja. Sajnos túl jó képet nem lehetett róla készíteni, mert kordonok között terelnek száz emberrel együtt és elég messziről látható szinte mindig gondozójával(ival), így ez egy igazi hendméd unikum, egy hatalmas fotóból kikroppolva" - írja Kriszta Berlinből.

fotó jegesmedve

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása