Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Knut kamaszodik

2007. május 22. 09:27, nak komment

Szomorúsággal vegyes beletörődéssel kell tudomásul vennünk, hogy egyszer minden kis cukorfalatból rendes felnőtt egyed lesz. Így van ez a berlini állatkert ügyeletes sztárjával is. Knut a friss hírképeken már nem az a zabálnivaló kis plüssmaci, mint amilyennek a világ megismerte és megszerette.

A kamaszodó jegesmedvebocs egyre testesebb, fejformája egyre nyúlik, már jól felismerhető alkatában a későbbi nagy testű, enyhén áramvonalas csúcsragadozó.

Mindez persze nem jelenti azt, hogy mi most már nem is szeretjük őtet, csak hát egyre kevesebbet gondolunk úgy rá, hogy dejó is lenne jól megölelgetni. És persze ez így van rendjén. Hüpp. (Fotó: Nigel Treblin)

UPDATE: és mint arra a kommentekben Macskacico nagyon élesszeműen rámutatott, Knut kezd kísértetiesen hasonlítani Thom Yorke-ra, a Radiohead frontemberére.

fotó hír állatkert jegesmedve kölyök

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása