Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Levelet kaptunk egy Tucika nevű macskától

2007. június 20. 05:23, mvmv komment


"Kedves Cukiság!

Nagyon tetszik az oldalatok, ezért engedjétek meg, hogy bemutatkozzam Nektek. Tucika vagyok, 1 éves fekete kandúr, akinek minden vágya, hogy viszontlássa magát a Cukiságon. Furcsa módon nem idegenkedem a víztől, szeretem a sört és harapok, ha valami nem tetszik. Amint látjátok, vonzódom a fürdőszoba felszerelésekhez.

Üdv: Tucika"


Kedves Tucika, nagyon köszönjük a levelet, figyelmedbe ajánljuk mosdókagyló érdeklődésű fajtársaid weboldalát, itt. üdv, Cukiság

fotó macska

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása