Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Bubu, a Charles Bronson imitátor

2007. június 22. 20:21, nak komment

Dittke így ír tengerimalacáról: "Bubu malacomat szeretném nektek bemutatni, aki mint látható is az a képeken, aludni szeret a legjobban. Persze azért a csajok kergetése is kedvelt elfoglaltságai közé tartozik, amit egyedül az áll- és fülvakargatás kedvéért hajlandó abbahagyni. Egyébként remek fotó alany, imád pózolni, és a "gyönyörű malac vagyok" nézése kategórián felüli." Bubu, a fenti képen inkább a szigorúseriff-pillantást gyakorolja, a szívdöglesztő nézése a következő képen csekkolható:

fotó tengerimalac

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása