Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Dr. IV. Béla, vagyis a közbeszerzési szakíró ebe

2007. június 26. 06:51, mvmv komment

Karafiáth Orsolya macskája után újabb taggal bővült a költők/írók cukija rovatunk. És továbbra is, ha Ön költő/író és van cukija, kérjük ne habozzon, küldje be.


"Tisztelt Cukisági Felvételi Bizottság! Nem tudom, hogy szakírók ( közbeszerzés) küldhetnek-e be az Írók/költők cukija rovatba cukiságokat, illetve számít-e, hogy az ember hosszú távon szépirodalmi célokat is dédelget. Amennyiben a nyilvánvalóan szigorú kritériumoknak megfelelek, úgy a nagyközönség elé kívánom tárni dr. IV. Béla ( Béla napon, negyedikként világra jött ) ebünk fotóját, amint éppen egy érdekes jogi probléma megoldásán elmélkedik szabadidejében. Üdv: B.O."

fotó kutya kölyök

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása