Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Prérikutya drámaian néz

2007. július 03. 07:33, mvmv komment

Ez a mindössze öt másodperces videó, amelyen egy szimpatikus prérikutya drámaian néz, június utolsó napjaiban lepte el a webet. Nem túlzás azt állítani, hogy ez a kisemlős az internet legújabb sztárja. A meredeken felívelő népszerűségi szárnyalásra - több mint egymillió néző június 6. óta - nincs igazán épeszű magyarázat, az azonban már biztos, hogy jól sikerült webes mém született az utóbbi hetekben: a You Tube-ot ugyanis rendkívül hamar elárasztották a prérikutyás remixek és parafrázisok - több száz alkotás született eddig.

Egy ideje már külön webszájt is működik, ahová a szerkesztők begyűjtik a drámai prérikutya főszereplésével készült legjobb remixvideókat. A Drámai prérikutya (Dramatic prairie dog) oldalon már póló is kapható, a főhős Kill Bill remixben, a Lostban és Hitchcock, a Kötél című klasszikusában is feltűnik. Sőt, az is kiderül róla, hogy eredetileg egy japán tévéshowban tűnt fel, a drámai tekintetet négy vihorászó japán diáklány váltotta ki. Továbbkattintva újabb videókat láthat a drámai prérikutya főszereplésével.

Az eredeti felvétel egy japán tévéshowból:

Macska vs drámai prérikutya:

Prérikutya a Lostban:

videó cukiszájt prérikutya

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása