Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Polcnyi nyúl

2007. július 06. 15:29, mvmv komment

"Vilmos sima, egyszerű házinyuszi, húsvétról természetesen. Nevét onnan kapta, hogy Vilmos neve napján került otthonunkba. Azóta teljesen belezúgtam, nem is adom oda vidéki rokonoknak, amíg elfér nálam. Az alsó képen a hatalmas konyha közepén lakmározza mindennapi kedvenc salátáját pici Vilmoska. Ezután egyébként az következett, hogy egy váratlan pillanatban beugrott a kandalló szellőzőnyílásán, kellőképpen összehamuzva magát és a nappali jórészét is. Az utána következő fürdetési procedúra mindkettőnknek maradandó élmény volt. A felső képen Vilmos jól megérdemelt esti pihenését tölti a szekrénysor külön erre a célra fenntartott legalsó polcán" - írja Orsi.

fotó nyúl

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása