Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

És a nyertes háttérképek...

2007. augusztus 08. 10:58, nak komment

Kedves mindenki! Elérkezett a nagy nap, kihirdetjük a Cukiság Nagy Nyári Nyereményözön című, háttérképalkotásra buzdító játékának eredményét. A zsűri természetesen - mint mindig - nehéz helyzetben volt. A megadott határidőre (amit icipicit tologattunk persze) összesen tíz pályamunka érkezett, és közülük hosszas tanácskozás után Farkas Krisztina és Tartaruen nevű kedves olvasóink műveit ítéltük a legjobbnak, úgyhogy ezentúl a Cica(c) és a Cukiság-montázs lesz blogunk hivatalos háttérképe. A kiválasztás ígéretünkhöz híven a legmesszebbmenőkig szubjektív és önkényes volt, indoklást ezért nem is szeretnénk adni. Köszönjük szépen mindenkinek a részvételt!

A háttérképeket a képekre kattintva lehet megjeleníteni, vagy a kép alatti "letöltés" feliratra jobb klikkel kattintva letölteni (save as...).


Farkas Krisztina alkotása: Letöltés


Tartaruen alkotása: Letöltés

A nyerteseket emailban külön értesítjük, a nyereményt személyesen vagy csomagként kaphatják kézhez ízlés szerint.

A folytatásban pedig következzenek azok az alkotások, amik lemaradtak ugyan az ajándékesőről, de nem szeretnénk, ha említés nélkül tűnnének el a Cukiság történelmének süllyesztőjében:


Somlai Nóra alkotása: Letöltés


Tóth Anita alkotása: Letöltés


Gőcze Borbála alkotása: Letöltés


Kozi alkotása: Letöltés


Kozi alkotása: Letöltés


Kozi alkotása: Letöltés


Farkas Krisztina alkotása: Letöltés


Tóth Anita alkotása: Letöltés

játék háttérkép

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása