Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Puszedli, az ablakmacska

2007. augusztus 21. 13:17, nak komment

Így írt nekünk Ádám: "a képen Puszedli látható. 6 éve találtuk a ház előtti villamos síneken, pici korában. A két hátsó lába le volt bénulva, a bolhák már a húsát ették, gyakorlatilag egy macska csontváz volt. Most már tökéletes állapotban van. Az egész lakást a tulajdonának tekinti, mindenhova felmászik, bemászik (mosogép, cserépkályha teteje, bőröndök, stb). Nem bírja a vízzel telt poharakat, ha egy ilyet lát, felborítja. Nyáron a kedvenc helye a két ablak közötti terület, kifejlesztett egy bukfences mozgást a forduláshoz. Ő a legjobb fej és a legszebb macska a világon. Objektíve. Most tényleg!"

fotó macska alszik

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása