Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

2008 a béka éve

2007. augusztus 28. 17:54, mvmv komment

Budapesten tartja éves konferenciáját az Állatkertek és Akváriumok Világszövetsége (WAZA). A rangos természetvédelmi csúcstalálkozót komoly nemzetközi érdeklődés kíséri, hiszen a magyar fővárosban folyó szakmai egyeztetés az elkövetkező évekre alapvetően meghatározza az állatkertek természetvédelmi tevékenységének főbb irányvonalait szerte a világon. A konferencián hívják életre a "Kétéltű Bárka" programot. A program jelentőségét az adja, hogy valamennyi élőlénycsoport közül a kétéltűek fennmaradását fenyegeti a legtöbb veszély, így a szakemberek világszerte kétéltű krízisről beszélnek. Az elkövetkező években az állatkertek természetvédelmi erőfeszítései között világszerte kiemelt helyen szerepel majd a kétéltűek, és ezen belül a békák védelme. Ennek részeként a 2008-as évet a nemzetközi természetvédelemben a "Béka évének" nyilvánítják. A program védnökségét David Attenborough vállalta el, írja a Budapesti Állatkert közleménye.

állatkert béka

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása