Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Kefét tisztel anyjaként négy sünkölyök

2007. szeptember 03. 17:03, mvmv komment

Az angliai Ashrustban található vadaspark négy sünbébije szintül hiszi, hogy egy kefe hozta világra, írja a Daily Mail. A vadaspark munkatársai megdöbbenve vették tudomásul, hogy a négy kölyök - Mary, Mungo, Midge és Slappy – milyen nagy szeretettel veszi körül az egyszerű és meglehetősen ronda kefét, amit korábban az erdőben található kerti bútorok tisztítására használtak. A néhány hetes, árván maradt süngyerekeket a kefe illata természetes élőhelyükre, tapintása pedig anyjuk sörtéire emlékezteti, állítja John Crooks, az egyik dolgozó. Amint a négy sün felnő, visszaeresztik az erdőbe, egészen addig a kefe óvó oltalmát élvezik. (fotó: Daily Mail)


fotó hír kölyök sün

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása