Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Képek a Kétéltű Bárka fedélzetéről

2007. szeptember 04. 06:50, mvmv komment


(Kakaóbarna rablóbéka, fotó: Miravilis Swarovsky & Fransisco José López)

Az Állatkertek és Akváriumok Világszövetsége budapesti konferenciáján hirdette meg a Kétéltű Bárka programot. Az elkövetkező években az állatkertek természetvédelmi erőfeszítései között világszerte kiemelt helyen szerepel majd a veszélyeztetett kétéltűek, ezen belül a békák védelme. Ennek részeként a 2008-as évet a nemzetközi természetvédelemben a "Béka évének" nyilvánították. Kattintson tovább, íme néhány béka, ismerkedjen meg velük!

(Vörösszemű levelibéka, fotó: Gerry Mantelli)


(Zöld makibéka (Hylomantis lemur)Fotó: Ron Holt)


(Keleti törpe levelibéka, fotó: Kevin Johnson)
(Pompás levelibéka, fotó: Kevin Johnson)

fotó béka

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása