Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Vigyél haza. Kérlek.

2007. szeptember 14. 06:00, ge komment



Anna meg a többiek küldték nekünk ezt a szívszorító történetet, valamint a hozzá tartozó klasszikus kutya-nagyon-akar-valamit fotót.
"Horvátországban egy kissé kínos, ámde korántsem helyrehozhatatlan eltévedésünk során cuppant ránk a kutyus. Egyáltalán nem volt szégyenlős, velünk akart jönni. Én konkrétan majdnem hagytam neki. Sajnos azt nem sikerült kideríteni, hogy hol jártunk, így a mosolygós kuty konkrét lelőhelye homályba vész. Szerintem jajdecuki."
Reméljük azóta a kutya másnál sikerrel járt és szerető kezek simogatják azt a simogatnivalóan kerek és egész biztosan selymes busiját.

fotó kutya

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása