Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Vacsorázott egy sün a Cukiság jóvoltából

2007. október 04. 06:14, mvmv komment

 

 

Johi és Gábor a Cukiság, sünök téli álmával kapcsolatos bejegyzésén felbuzdulva ismerkedett meg egy sünnel. Itt következik a történet Johi tolmácsolásában, valamint még egy, fantasztikus videó. Utóbbin tökéletesen hallható, amint a sün csámcsog:

"Csak hogy lássátok, milyen felelősséggel tartoztok az általatok leírtakért! A sünök hizasarol szóló cikketeken felbuzdulva Gabor egy sun kisereteben tert haza az esti kutyasetaltatasbol. Sünbalázs (másik nevén spiny norman) eloszor gabor melegitofelsojebe bújt, a gyerekek jol ismert rejtozkodesi elvét követve: "ha nem látok, akkor engem sem látnak". amikor azonban néhány szem Darling kutyaeledelkockával kinaltuk, felbátorodott, es elkepeszto nyoszorges kozepette, hosszu nyelvcsapásokkal elfogyasztotta a 600 grammos versenysúly elérésében - reméljük - segítő taplalekot. jollakva azonban ismet felulkerekedett benne a félelem, és rejtekhely után nézett. meg is találta a holtbiztos megoldást: a futescso és a csupasz fal kozé dugta az arcát, bizva benne, hogy igy lathatatlanná válik. reméljuk, a természetben nem igy rejtozkodnek a sunok. vacsora után gabor visszavitte a vérmezőnek arra a pontjára, ahol találta. az eseményről videó is készült, egy pillanatra feltunik rajta Garbo, a majdnemvizsla is, aki szimpátiával vegyes érdeklődéssel figyelte a sün vacsoráját. Több dagadtra hízott kullancs is volt a tüskéi között, de ebben az ügyben nem mertünk lépni, remélem a Cukiság majd instruál valamivel. Tudja valaki mit kell tenni a sün kullancsaival?"

 

videó sün

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása