Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Egy okos, egy éhes és egy csinos csincsilla

2007. október 21. 08:10, ge komment

Erika hiányolta a csincsillákat a cukiságról, ezért mingyárt hármat is küldött nekünk.

Az első képen az útra kész Vincent látható, aki talán épp Peruba, az őshazába vágyik vissza és már csak az indulásra vár. Ő a felfedező, a tudományok embere, azaz csincsillája a csapatban.



A második képen Alen-t figyelhetjük meg kedvenc tevékenysége, a (milyen meglepő) rágcsálás közben. Ő a mindig valamit falatozó haspók.

Ez pedig Frodó, a hármas legcsinosabb, legszexibb tagja, aki  mellső mancsaival kecsesen a díszletre támaszkodva már nagyon profin pózol a kamerának.

Külön dícséretet érdemel a csincsillakólónia színharmóniája.

fotó csincsilla

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása