Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Találkozott a világ legkisebb és legnagyobb kutyája

2007. november 08. 13:28, mvmv komment

Pár nappal ezelőtt egy magyar nagykutya-kiskutya párról írtunk, erre tessék, a nemzetközi sajtóból hírt kapunk a világ hivatalosan legnagyobb és legkisebb kutyáinak találkozásáról. Gibsont, a 107 cm magas dán dogot 2004-ben választották a világ legmagasabb kutyájának, hozzá csatlakozott 2007-ben Boo Boo, a csivava, a maga 10.16 centiméterével a világ legkisebb kutyájaként, írja a Daily Mail. A Guiness rekordok napját ünnepelte együtt a dog és a csivava, ami kisebb, mint a dog feje. Szerintünk csak azért nyerhettek, mert a döntőbizottság nem ismeri Fantát és Urzát, akik ráadásul együtt is élnek.

kutya hír

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása