Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Karácsonyig három testvére születik Knutnak?

2007. november 28. 13:44, mvmv komment

A Berlini Állatkert népszerű jegesmedvéjének még idén három testvére születik, jelentette be Andre Schuele, az állatkert orvosa. Megfigyeléseik szerint Knut anyja, Tosca, valamint az állatkert másik két nőstény jegesmedvéje, Katyusa és Nancy is várandós, mindhárman Knut apjától, Larstól. A jegesmedvék terhességét rendkívül nehéz megállapítani, a várandós nősténynek pocakja sincs, annyira kicsi a benne fejlődő utód, írja a Yahoo. Éppen ezért nem lehet biztosan tudni, hogy a három jegesmedve valóban terhes-e, figyelmeztetett az állatorvos. A biztonság kedvéért a szakemberek ellésre alkalmas barlangokat vájtak a jegesmedvék kifutójában és reménykednek a decemberi gyarapodásban. Knut december ötödikén lesz egyéves, jelenleg 100 kiló.

hír állatkert jegesmedve knut

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása