Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Halmozott téli cukiság a Budapesti Állatkertben

2007. december 01. 07:04, robina komment


A képen látható néhány prérikutya az utóbbi időben igencsak felszedett pár kilót (vagy az ő esetükben mondjuk inkább dekát). Nem puszta mohóságból tettek így, hanem azért, mert a Budapesti Állatkertben található többszáz állatfaj közül szinte csak ők alszanak téli álmot. A többi állat persze jól látható, akár szabadtéri kifutóban, akár állatházban legyen.

Sőt, december 24.-ig az állatkert meghosszabbította nyitvatartását, így a Téli élménykertbe látogató gyerekek nem csak tovább maradhatnak az állatok közt, de találkozhatnak a Mikulással a Norvég házban, és játszhatnak a manókkal szabadtéren és a barlang-játszóházban is. Ráadásul állatbemutatók, és színpadi müsorok is megrendezésre kerülnek. Minket a díszkivilágítás vett le elsőként a lábunkról- További prérikutyaképek a hajtás után.

álom állatkert prérikutya téli

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása