Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Vásároljon karácsonyra kedvezményes állatkerti bérletet!

2007. december 05. 11:10, mvmv komment


December 31-ig jelentős kedvezményekkel válthatnak éves állatkerti bérletet mindazok, akik gyakran szeretnék felkeresni az intézményt, vagy ezzel szeretnék megajándékozni állatbarát szeretteiket. Az év utolsó napjáig az Állatkertben megváltott éves bérletek szokásos árából 10 százalék kedvezményt ad az intézmény (így a felnőtt bérlet 13.500 Ft-ért, a gyermek, diák és nyugdíjas bérlet pedig 9000 Ft-ért váltható meg). Ez azt jelenti, hogy hétnél több látogatás esetén már mindenképpen megéri bérletet váltani. A bérlet egyébként a megváltás napjától számított 365 napon át korlátlan számú belépésre jogosít. A kedvezményes csomag részeként minden bérlethez plusz egy gyermekjegy, valamint egy évre szóló Süni, illetve Vadon magazin előfizetés jár ajándékba, fogalmaz a Budapesti Állatkert közleménye.

hír állatkert hellókarácsony

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása