Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

A hiúság és a dobozfüggőség minősített esetei

2008. január 05. 15:06, mvmv komment


"Szeretnénk bemutatni családunk legifjabb tagjait: Sziput és Szőrmit. Ők testvérek, most múltak kilenc hónaposak, és kislánynak születtek. Szipu a nagy vadász, ő mostanában a különféle krómozott (vagy tükröződő) felületekben lakó "betolakodó" macskákkal vív rendíthetetlen farkasszemet-nézünk párbajokat (a rekordja kb. 2 óra 20 perc egyhuzamban). Szőrmi filozófikusabb alkat, inkább az extrém alvást gyakorolja, mint azt a mellékelt képek is mutatják. Ha elfáradtak, együtt pihengetnek, mostanában leginkább a kádban. Eltartott egy kis ideig, de aztán rájöttünk furcsa vonzódásuk okára: a padlófűtésnek köszönhetően a kád kellemesen langyos. üdvözlettel Feurer Noémi Lilla (5 éves, főgazdi-fődögönyöző-főfarokcibáló) by Feurer Viktor (nem 5 éves, főetető és apuka)"


fotó macska alszik néz dobozfüggőség

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása