Szükségünk van a mindennapi cukira!

Ha otthon a kisállat megint kiakasztotta a cukiságmérőt, elkezdett beszélni, vagy megint beszorult a tortadobozba, oszd meg velünk! Küldd be saját fotódat, videódat, vagy amit a weben láttál. Adj hozzá rövid leírást, és jelöld meg a forrást, ha nem a sajátod.

Friss cukikommentek

Pocaktorna mogyoróval

2008. január 15. 07:39, ge komment

Önt is megviselték az ünnepek körüli lakomák? Ön is gömbölyödik ott, ahol nem szokott? Akkor nézze meg Rozipocakot és vegyen róla pédát!



"Pocak mostanában ilyen módon kap mogyorót. Lehet, hogy szadizmusnak tűnik, de így ledolgozza a pici, de pont a mogyoró által okozott gömbölyödést. A teljesítményén látni, hogy most tél van, és be van a bőre alá raktározva némi felesleg - jóval kevésbé bírja tartani magát, sokszor elfogy az ujjaiból az erő a mutatvány végére, de nem töri össze magát, négylábra érkezik mindig. Fénykorában (nyáron) akár G. I. Jane is lehetett volna belőle" - magyarázta nekünk a képet jociandi.

fotó hörcsög

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása